Alla inlägg under juli 2008

Av Louise - 23 juli 2008 18:02

Men allvarligt?
En kompis smsade att hon är så rädd att förlora mig. Jag svarade inte, jag har inga pengar och inga tankar på att ladda den heller.
Iaf så skrev hon sedan hej på msn, då skrev jag bara att "jag kan inte snacka för jag är upptagen" - det hade jag gjort i en vecka. Hon blev helt ledsen och upprörd och skrev vidare & frågae om hon gjort något.
Jag ville verkligen blocka.

Får jag inte vara upptagen längre? Det är inte miitt fel att hon är offline när jag kan snacka. Jag är inte tillgänglig hela tiden, det är ett liv utan för internet/Datorn. hello?

Så nu skrev hon (efter nårra dagar sedans snack); Något sånt här:
"Eftersom du aldrig har tid med mig kan du ju skriva när du har det, bara tråkigt att du undviker mig. vill ju vara här för dig. kraam!!"

Well... Okej? Tack. Men acceptera att jag har ett liv. Att dom där timmarna jag är inne på msn inte betyder att jag är vid datorn.
Oftast har jag auto meddelande eller skriver i namnet. Men palla göra det varje jäkla gång. Om man ska på toa och fastnar vid ett pogram efteråt t.ex? Inte tänker jag springa in bara för att skriva det till alla.
Men jag undviker dig inte.

Så, känner ni er "kränkta" av mig så ursäkta. ;)
Men jag måste göra annat än att sitta för att hinna med er alla. Inte heller orkar jag skriva till alla på msn. Är det 40 inne kan jag int skriva till alla pga några blir "kränkta" om jag inte gör det.

Så... där har ni andledningen ifall fler var i tjejens banor :).

//Wizy

Av Louise - 23 juli 2008 17:58

Hel dag med Thessan idag igen =)

Idag var vi hos mormor. Syrrans sambo A kom dit med Nicki! <3 Kommer lite bilder på det så snart jag lägger in dom. Sedan softade vi hela dan :)
Mys!

Ska vara med Thessan hela veckan. Imorgon kommer Katarina också.

Mamma vill ha en katt, sa hon en dag när vi såg på "Hitta hem" (Den serien är sjukt bra! - men sorglig... :-/ djurpoliserna med...) Sa det till Thessan idag, hon sa att vi kunde få Tussan. Haha. :p Får se :/ Isf måste vi ev köpa en sådan stående kaninbur (om den är tillräckligt stor då) - och bygga säkrare hage dom får vara i när jag är hemma. Men vi får väl fråga mamma... Vi får se hur det blir med den saken :) Dock kul med katt igen isf. hehe.

Det är väl uppdateringen om dagen just nu iallafall :)

//Wizy

- -

Av Louise - 23 juli 2008 16:39

Bara för jag sminkar mej - är jag en fjortis?
Bara för jag inte ler 24 timmar om dyngnet - är jag en diva?
Bara för jag säger vad jag tycker - är jag kaxig?
Bara för jag kysser vilken kille jag vill - är jag en hora?
Bara för jag har ett bra självförtroende - är jag bitchig?
Men herregud - Avundsjuk, har du hört det ordet?

Tycker den passade in på mig väldigt bra just nu =P

//Wizy

Av Louise - 23 juli 2008 16:32

Hej :>

Jag har tråkigt... Jag funderade på att ringa en kompis, sedan kom jag på att jag inte har lust med att dras med folk efter mig heller.
Jag tycker vissa människor ska lägga sig och sova tills dom mognar igen. :> Men jag vill inte ha ett gnälligt inlägg så jag tänker vara positiv.
Eller, skitsamma.

Nackdelar med folk som inte använder hjärnan:
1. Man behöver inte känna sig dum, man kan trösta sig med att dom är värre.
2. Man får ftast huvudvärk.

Fördelar med folk som inte använder hjärnan:
1. Man får ett gott skratt.
2. Umgås du med dom, fjolla dig hur mycket som helst. Du blir inte lika galen ändå.

Nu ska jag sätta igång och typ ta ut något marsvin eller nått o.O

Ha det fint alla läsare! :)

//Wizy

Av Louise - 23 juli 2008 16:25

Emilush = Emil.
(Emilusch, namnet passar dig btw perfekt!)
En hiphop artist. Rappare. Kass. Dåliga texter. Behöver jag säga mer?

Lyssna på diss låtar till Emil. Skrattar. - Men skrattar mer åt hans svar - haHA. Skäm inte ut dig, seriöst mannen.

Lyssnade på en låt på Youtube. Jonna, 8 årig rappare (otroligt skön) dissade honom. HAHAHA!!! Höll på att skratta ihjäl mig, skrattar än, typ 2 timmar senare XD
Haha dissad. DISSAAAAAAAAD!

Sann som Fan är den!

http://uk.youtube.com/watch?v=8SsFAKkaoOo&NR=1
sedan jämför med hans "diss" : (den är den ENDA Bra diss låt han gjort av typ hundra. haha. alla jonnas äger, dina suger röv.)
http://uk.youtube.com/watch?v=Asg58i9K51o&feature=related

By the way (btw) om du läser detta Emilush, det är inget personangrepp :) Bara tips på en fin fin låt, där du tyvärr blev massa ägd.

Det här kallar jag humor... Haha.

//Wizy

Av Louise - 22 juli 2008 22:30

hej.

hälsade på mamma idag btw.

Thessan städade lite hos mig (eller jao, oss) idag.
igår kväll såg vi på TV in till 01:00 på natten då vi la oss :) länge sedan vi umgicks ensamma. Malin är ju med nästan hela tiden eller så är det någon annan. sällan bara vi två.
men nu ska jag inte tjata om gårdagen. idag är en ny dag med nya möjligheter! ;) (Oj, sa jag det där...?)

idag gick jag & therese 1 timme till en affär. - så köpte vi bara vindruvor där, hähä. 1 timmes promenad iaf^^ inget ont som inte har något gott med sig. sedan hem och göra annat, sedan ringde Lisa :) vi skulle ju bo hos henne igentligen, Jag, mamma, andreas, therese & nicki - men nu när mamma inte är hemma så är det som det är.
iaf hon skulle tydligen komma ner till Göteborg och "ta hand" om mig nästa vecka. err... kanske borde sagt att vi ska till Denmaaark? xD btw, undra om mamma palalr det. annars så skiter vi väl i det med. 
Värmland är iallafall skrotat, och Danmark får vi se hur det blir med mamma.

men senare blir det Värmland, när mamma är frisk! ;) <3 fanns mkt bär där tydligen :) wei <3

Katarina ringde också. hon kommer tydligen på torsdag xD najs najs :) ^^ jag & katarina umgås som fan nu sista tiden... helt  ovanligt, annars träffas vi någon gång i halvåret ;o

men men^^
skriver inte ut något speciellt om mamma på bloggen nu. pga lite annat privat grejs.
men ha det så gött =D

Nu ska jag och någon gris smyga oss ner och se på film eller nått. kram kram!

Av Louise - 21 juli 2008 17:51

Hmm... typ, hej?

Inga blogginlägg idag, rätt ovaligt med så få men dök upp saker IRL. Mamma har vart krasslig några dagar (inte orkat skriva om det bara.)
Åkte in vid 12:30, var framme vid akuten vid 12:45 (EXAKT!) Där kom vi in direkt, hann inte sätta oss innan vi skulle in. Så det var ju bara att gå in där och mamma blev undersökt första gången om hon hade feber & sånt, det hade hon inte. Sedan var det ba att sätta sig i ett rum 1 h och vänta på sjuksköterska. Sedan 1 timme till för att få  träffa läkarn, sedan 1 timme till. Sedan var det äntligen dags att hon skulle få medecinerna & bli uppkörd till rummet!

Hon fick pratglada rumskamrater, en gubbe & en tant. Mamma & gubben hostade ju, och tanten i mitten ba "det är tur att jag hör dåligt" - haha.

Iaf, efter 3 h och typ 30 min är vi iallafall hemma.
Andreas körde btw dit - hem. Vi käka också hamburgare på burger king innan vi for hem.

Men 3 h? "Brist på läkare" sa dom. Jo men vafan på akuten måste dom väl fan ta in fler! Visst det var inte dödsallvarligt men orka vänta i 3 timmar sammanlagt! :o och det kallar dom AKUTen. vill fan inte veta hur länge andra på sjukhus får vänta...

Nu ska jag väl umgås med Thessan som bor här med mig så länge (:

Ha det så gött! ;)

//Wizy

Av Louise - 20 juli 2008 20:33

Tjenare bloggläsarna!! :D

Vart vill jag komma med denna blogg?
Först är den ju till för att jag ska få ut känslor jag känner just då jag skriver. Glada, upprörda och sorgliga inlägg kommer därför finnas (och finns).
Samtidigt skulle jag gärna vilja ha en "vettigare" blogg. Jag menar, något mer intressant.

Det finns antagligen hundratals Mode bloggar. Även en hel del shopping bloggar... Och så finns det ju djurtokiga människor som bloggar om sina djur - vilket iof kan vara riktigt roligt att läsa om. Men i längden inte något jag bara vill läsa.

Resten då? Senaste tiden har det vart FRA, men om den lagen läggs ner, vad kommer här näst?
Jag kan säga såhär, jag är tacksam för att ingen utomstående ur Englas släkt skapat en blogg om henne.

Men vad ska man blogga om då?
Skejting? Kändisar? hiphop? Musik? - Jag kan inte fråga vad ni vill läsa om. För jag måste gilla att skriva om det och brinna för det för att komma någonstans.
Just nu skriver jag om mitt liv, mina känslor och mina åsikter. Så får vi se vart det leder i längden. :D

Fast visst hade det vart roligt att ligga 1:a och bli lite känd. Det är väl lite vad jag vill just nu om jag ska vara ärlig. Men ha det inte vart roligt att blogga hade jag ju aldrig gjort det. Så att bara bli "känd" tycker jag inte jag gör det för iallafall. Många tycker kanske det är sjukt att blogga så mycket som jag gör. ni kanske tycker jag är i en "blogg period", medans andra tjatar om att jag håller på att bli tonåring.

Om jag ska vara ärlig känner jag inte mycket skillnad mellan att vara ett barn och nybliven tonåring. Jo just det, folk i min ålder tycker saker är coola och blir helt märkesfixerade. Sheat, jag skiiiiiter i om jag har Cheap Monday eller vanliga Jeans på mig så länge dom är hela och jag tycker dom är snygga. ;) Fan, palla :P.
Men om ni vill tro att detta är för att jag komit in i tonåren. Eh, ja... visst. Keep dreaming, but it just a dream! ;)
Hellre skriva på datorn här än på ett papper, här kan jag mer titta tillbaka, jag kommer inte direkt råka slänga denhär, som om jag skulle råka slnga min dagbok...

Well, det här är jag. Det här är mitt tankesätt. Och det här är min blogg! =D

Som ni kommer märka är jag en tjej som gärna har lite förändringar ibland, inte för stora dock. Gärna olika färger, bilder osv. :)
Förslag på hur jag kanske vill ha bloggen? Hör av er =P.
Även om jag ska länka er blogg. Fast jag brukar länka dom vettigaste jag hittar direkt, om jag besöker den hyfsat ofta iaf ^^

Huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugsssssssssss =D

//Wizy

Presentation

Omröstning

Ni under 18, betalar mamma eller pappa?
 Mamma
 Pappa
 Ingen utav dom
 Båda

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards