Alla inlägg under juni 2008

Av Louise - 25 juni 2008 20:17

Åh, jag saknar Nicki! Lilla voffsen. Gullungen :') Så jävla söööt är hon! <3

Vill ha hit henne.

Thessaaaaaaaaan, kan du inte komma några timmar så kan vi ta en lång promenad med Nicki i slottskogen? (A) om hon orkar det vill säga :/

//Wizy

Av Louise - 25 juni 2008 20:10

Oj, sorry för att man är så himla oaktiv... Jag måste bättra mig, ajg vet. Men har ju varit bortrest onsdag - måndag - skulle vara tills på fredagen, men ändrade planer. =) Bla min förjävliga ångest. Nere i depression igen också...

Hemma från Värmland iaf. :D Kom igår. Fett kul :)

Första dagen på onsdagen när vi kom så gjorde vi inte mycket. Kollade till hästarna, dom såg glada ut när vi kom - eller var det inbillning? haha.
Sedan torsdagen så såg vi naturligtvis på fotbollen (eller var det i onsdags de var?) Sverige loosa. Gamla, tråkiga, fega - det är vårt lag! -.-'

Sedan på fredagen kom Elin & Emma, mina 2 kusiner med deras föräldrar xP. Sedan åt vi. Jag & Emma tog massa ego bilder med min mobil. (Jag var stygg och raderade dom eferåt. xD haha) det var jobbigt faktiskt. Satt på knä ju och hon skulle stå upp för att vi skulle komma med båda två, suck liks. ^^ haha men iaf :P
Sedan spelade vi kubb.

LAG 1: Jag, Elin, Micke & mormor.
LAG 2: Maria, Emma, Svenna & Lisa.

Lag 1 vann :D wih. x) haha.

Sedan på lördagen åkte vi till morfars gravsten & la dit lite blommor. rip. Sedan en skärgårdstur - det är någon tradition vi har. Vi är alltid där typ. ;P Kollade på Picasso skulpturen.

Sedan söndagen var ingen rolig. Mest gråt. Det brast inom mig...

Så på måndagen åkte vi hem. Det var en tjatig gubbe som satt och tjatade med alla han kunde. både i telefon och andra på bussen, dom snackade glatt med honom dock. haha. Jag satt typ bara och kollade ut genom fönstret. Han bakom mig bjöd på godis, schysst. ^^
Vi var 30 minuter sena eftersom en handikappad's assistent var typ inte där & han hittade inte sin väska. Drygt! Han brevid mig gick tillslut ut och hittade typ väskan - sen bar det åt till Trollhättan. haha. :P

//Wizy

Av Louise - 25 juni 2008 19:59

Eftersom många har frågat om varför jag slutar på iFokus tänkte jag bara säga det kort - eller långt.

Det började med personangrepp på marsvin ifokus, jag anmälde aldrig till Diana (den dåvarande värden) och sket väl i det. Insidan brändes men jag sket i att svara.
Sedan fick jag endast pikar i alla trådar när Camilla blev sajtvärd för marsvin ifokus, då blev jag småsur. Att få skit hela tiden i 1 år är lika tråkigt som det låter. Så till slut svalde jag min stolthet på samma sätt jag försökte svälja gråten och lämnad sajten. Ja, grattis. Ni fick iväg mig därifrån.

Sedan började det på Skrivlust.
Där kände jag mig inte sviken alls av medlemmarna, men absolut av dom som höll i själva Skrivlust, alltså medarbetarna.
2 nya medarbetare togs in, i stort sätt ingen diskution. Jag sa från början att jag hade dålig magkänsla av den ena, ändå tog dom in den. Antagligen för det var "fler mot en" och att dom "tyckte ju att han var så bra" - Jahapp. Ska inte alla sammarbeta då? OK. Visst.
Alltid fick jag kritik av vad jag skrev, var jag inte för oseriös var jag för grinig, ja, allt jag skrev gnällde dom på i princip.
Jag fick lust att sätta igång själv, men dom fick göra samma misstag som jag, och om jag gnällde var det bara "Åh, nu verkar du grinig...." - Ja, jag är ju förbannad på er, riktigt jävla less.

Sedan skrev jag en tråd som bara medarbetare/sajtvärden ser, där jag skrev det. Att läsa deras svar var fan skrattretande. Som dom satt där och hånade mig bara. Löjligt! Dom påstog även att jag missförstog, något jag är 100% säker på att jag inte alls gjort.
Det är liksom droppen för min del. Att höra att jag missforstog, när man kan läsa deras svar dom gett till mig säger ju att jag har rätt.

Nu har jag reggat mig på andra skrivsajter (EJ på ifokus) och kommer aldrig gå in på Skrivlust iFokus igen - ingen sida för mig, det känns.

Och om ni från skrivlust inte tycker att jag ska skriva detta så trösta er med att jag hänger inte ut det, men jag vill spotta ur massa om er! Även fast detta håller jag god ton, har er anonyma och säger inte vad ni sa helt. Så... ni har inget att gnälla på :) folk ska få reda på vad som händer bakom rampljuset!

Av Louise - 14 juni 2008 00:32

Quod scripsi, scripsi
Vad jag har skrivit, har jag skrivit! :)

Ett citat på latin. Det är sant, det jag skriver på bloggen stannar här även om du tycker det eller inte!

//Wizy

Av Louise - 11 juni 2008 14:26

Jag såg precis några presentationer på ett musikforum och måste få kommentera.

Tjejen hade skrivit;
"Vad är ert problem? Sluta sprid rykten om mig! Jag bryr mig ändå inte"
- Nene. Varför ska du då skriva ut det på en hemsida för? Om du nu inte bryr dig, lägg inte ner tid på att skriva ut sånt!

Killen hade skrivit;
"Jag hatar all hiphop! Gör en hiphop låt om era jävla liv, horor eller droger, och man är stenrik. Dom sjunger inte ens, dom snackar massa skit på rim. OBS, detta gäller bara ovannämd form av hiphop, ni andra fortsätt!"
- Gash. 3 åsikter om detta.
1. Du skriver ju att du hatar ALL hiphop, men sedan ändrar du dig till att du bbara hatar ovan nämd hiphop, antingen skraj för att visa vad du tycker. Eller så tänkte du bara inte. Det sista är okej. IQ befriade gör så.

2. RAP står inte för SÅNG!
Sång = Sjunger.
Rap = Rappa/Prata

Fatta ;)

//Wizy!

Av Louise - 9 juni 2008 20:11

just nu sitter jag och tänker mycket på skolan.

1:an till 3:an har jag inga typ bra minnen av, vi hade ju en j*vla skitlärare och alltesammans. Dock skapades ju gänget också i 3:an. Jag, Vire, Johanna & Natalia.


4an var rätt tråkig, likaså 5an. så sjukt mycket bråk mellan oss 4 att man inte ens kan försöka förklara. sedan nu i 6an (tyvärr bytte natta till en annan skola =/) så vet ju dom flesta om hur min skolgång var. massa, massa, massa skit man fick. alltid var det nåt dom kunde hålla på med! var det inte avskydblickar var det något annat. återigen hade jag ju gänget, men när Vire mig ryggen vände så var inte mycket värt att le för. Men ja. :) det fixade sig ju med möten och snack med folk i klassen (även fast det inte är värdelns roligaste att behöva få lärarna + rektor inblandade för att må bra, men ja).  Nu har jag ju inte vart i ksolan jätte mkt i 6an. (eller typ, ah inget typ... ändå klarat mig igenom den på nått vis ;p) så ska vi börja.

jag menar, det var en ny klass i 6an nu, och jag var skit nervös för hur det skulle gå. det gick ju bra, visst jag kände mig rätt utanför i början, men nu dom få dagar jag orkar dit så är det faktiskt rätt kul & ni är en trevlig klass. synd bara tjejer att vi inte hann lära känna varandra så där jätte bra, men vi kan ju alltid umgås efter sommarn med. sedan så har ju typ Sofia & Emelie blitt mina vänner med - även fast vi typ aldrig träffas. (vår kossa på taket för evight <3 hahah). men även Matilda & Kevin som börjat nu i 6an och blivit en medlem i gänget! :D (nu är vi alltså Jag, Natta, Vire, Kevin & Matilda).

"Det var jobbigt när folk frågade, så jag låtsades må bra" - (en låt igentligen), känns verkligen så just nu. till slut vågade jag acceptera att jag inte kan fejkle och jag vet att många av er insåg att något var fel först då. men tack för allt stöd. <3 jag älskar er!

nu ska jag också få en ny klass. och vi har inte fått veta vilka vi ska gå med, så jävla kasst! vi får veta på onsdag, eller nästa TERMIN. tanken får mig att vilja gråta faktiskt. jag vet inte om jag orkar komma i samma klass som dom jag hatar mest. ='( inte när jag börjar må bra igen, faaaaan!!!!!!

Fan visst jag har mina kompisar, men om jag kommer med t.ex Kevin & Matilda "bara", då blir det ju rätt mystiskt eftersom jag vart frånvarande så mycket nu i 6an och vi typ glidit isär avrandra som fan, även fast vi är vänner. *suck* : (

Jag älskar er men skönt att slippa er!

Av Louise - 8 juni 2008 11:31

Du är som ett krälande kryp som är förjävla drygt.

//Wizy

Av Louise - 8 juni 2008 09:56

Hoppas ni får en trevlig sommar!

//Wizy

Presentation

Omröstning

Ni under 18, betalar mamma eller pappa?
 Mamma
 Pappa
 Ingen utav dom
 Båda

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards