Alla inlägg den 9 juni 2008

Av Louise - 9 juni 2008 20:11

just nu sitter jag och tänker mycket på skolan.

1:an till 3:an har jag inga typ bra minnen av, vi hade ju en j*vla skitlärare och alltesammans. Dock skapades ju gänget också i 3:an. Jag, Vire, Johanna & Natalia.


4an var rätt tråkig, likaså 5an. så sjukt mycket bråk mellan oss 4 att man inte ens kan försöka förklara. sedan nu i 6an (tyvärr bytte natta till en annan skola =/) så vet ju dom flesta om hur min skolgång var. massa, massa, massa skit man fick. alltid var det nåt dom kunde hålla på med! var det inte avskydblickar var det något annat. återigen hade jag ju gänget, men när Vire mig ryggen vände så var inte mycket värt att le för. Men ja. :) det fixade sig ju med möten och snack med folk i klassen (även fast det inte är värdelns roligaste att behöva få lärarna + rektor inblandade för att må bra, men ja).  Nu har jag ju inte vart i ksolan jätte mkt i 6an. (eller typ, ah inget typ... ändå klarat mig igenom den på nått vis ;p) så ska vi börja.

jag menar, det var en ny klass i 6an nu, och jag var skit nervös för hur det skulle gå. det gick ju bra, visst jag kände mig rätt utanför i början, men nu dom få dagar jag orkar dit så är det faktiskt rätt kul & ni är en trevlig klass. synd bara tjejer att vi inte hann lära känna varandra så där jätte bra, men vi kan ju alltid umgås efter sommarn med. sedan så har ju typ Sofia & Emelie blitt mina vänner med - även fast vi typ aldrig träffas. (vår kossa på taket för evight <3 hahah). men även Matilda & Kevin som börjat nu i 6an och blivit en medlem i gänget! :D (nu är vi alltså Jag, Natta, Vire, Kevin & Matilda).

"Det var jobbigt när folk frågade, så jag låtsades må bra" - (en låt igentligen), känns verkligen så just nu. till slut vågade jag acceptera att jag inte kan fejkle och jag vet att många av er insåg att något var fel först då. men tack för allt stöd. <3 jag älskar er!

nu ska jag också få en ny klass. och vi har inte fått veta vilka vi ska gå med, så jävla kasst! vi får veta på onsdag, eller nästa TERMIN. tanken får mig att vilja gråta faktiskt. jag vet inte om jag orkar komma i samma klass som dom jag hatar mest. ='( inte när jag börjar må bra igen, faaaaan!!!!!!

Fan visst jag har mina kompisar, men om jag kommer med t.ex Kevin & Matilda "bara", då blir det ju rätt mystiskt eftersom jag vart frånvarande så mycket nu i 6an och vi typ glidit isär avrandra som fan, även fast vi är vänner. *suck* : (

Jag älskar er men skönt att slippa er!

Presentation

Omröstning

Ni under 18, betalar mamma eller pappa?
 Mamma
 Pappa
 Ingen utav dom
 Båda

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards